Italiensk mad ud af huset

Overvejer du at få mad udefra til din fest eller arrangement? Hos Ristorante La Porchetta kan vi tilbyde italiensk catering, hvor vi sørger for mad ud af huset. Vores restaurant er placeret i København V tæt på Vesterbro og Kødbyen. Vi er derfor den oplagte mulighed, hvis du bor i hovedstadsområdet og omegn.

Vi kan tilbyde italiensk catering, der for eksempel kan være:

  • Buffet ud af huset
  • Tapas ud af huset
  • Menu ud af huset

Vi sørger for de lækreste løsninger, når du vil gøre det nemt for dig selv med mad ud af huset. Vores italienske mad ud af huset tager udgangspunkt i lækre råvarer og traditionelle opskrifter især fra Sicilien.​

Vælg imellem menu eller italiensk buffet ud af huset

Når du skal have italiensk mad ud af huset, vælger du selv, om du ønsker en bestemt menu til dit arrangement, eller om det skal være en italiensk buffet. Uanset hvad du vælger, sørger vi for lækkert mad til dig og dine gæster.

​Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rette sammensætning af retter. Vi kan lave en løsning, der passer til dit behov og dit selskab.

Med mad ud af huset får du mulighed for at nyde samværet med dine gæster, uden du skal bruge en masse tid i køkkenet.

Når du vælger italiensk catering, får du mulighed for at give dine gæster en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Lad os hjælpe med mad til festen

Vi kan være den helt rette løsning, når du vil spare tid i køkkenet.

Vi kan nemlig hjælpe dig med den lækreste italienske mad ud af huset. Med italiensk catering fra vores restaurant vil dig og dine gæster få skøn mad, der er lavet med kærlighed.

Skal vi hjælpe dig med italiensk mad ud af huset? Ring til os på telefon 33 22 22 48, eller skriv til ristorantelaporchetta@hotmail.com. Så finder vi den rette løsning til dig.​​

Åbningstider

Mandag: lukket
​Tirsdag til torsdag: 12:00 til 22:00

Fredag og lørdag: 12:00 til 23:00

Søndag: 16:00 til 23:00

Ristorante La Porchetta

Ægte, autentisk italiensk restaurant med lækre Sicilienske retter. Hyggelig stemning i flotte lokaler. Restauranten ejes og bestyres af Klizia, som oprindeligt stammer fra Palermo på Sicilien.

smiley

Kontakt

Dybbølsgade 52, 1721 København V

Telefon: 33 22 22 48